Τους καλοκαιρινούς μήνες, τις απίστευτα ζεστές ημέρες θέλουμε κάτι δροσιστικό και χωρίς ζάχαρη, γιατί είναι καλοκαίρι και θέλουμε να προσέξουμε περισσότερο. Κάποιος άλλος μπορεί να πει πως θέλει να ακολουθεί όλο το χρόνο έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής μεταξύ διατροφής και σωματικής άσκησης.

Κοινός παράγοντας πως όλοι θέλουμε να απολαύσουμε κάτι δροσιστικό.. Αποκλειστικά στα Καφεκοπτεία Coffee Island βρίσκει κάποιος την καινοτόμα σειρά κρύων τσαγιών Granita Tea. 0% ζάχαρη και από 100% φυσικές και φυτικές πρώτες ύλες.

3 απολαυστικές γευστικές προτάσεις υψηλής ποιότητας σε περιμένουν:

Exotic Harmony – Πράσινο τσάι με ιβίσκο.

100% εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και 100% εκχύλισμα ιβίσκου. Εκεί που ο εξωτικός ιβίσκος συναντά την αρμονία του πράσινου τσαγιού! Ιδιαίτερη γεύση για ιδιαίτερους χαρακτήρες..

Lime Balance – Λευκό τσάι με lime και ginger .

100% εκχύλισμα λευκού τσαγιού, με χυμό lime και ginger. Η απόλυτη ισορροπία μεταξύ λευκού τσαγιού και πικάντικης οξύτητας του Lime & Ginger.

Strawberry Twist – Τσάι Rooibos με acerola, φράουλα και elderberry.

Ποιος αντιστέκεται σε μια δροσιστική φράουλα; Πρόσθεσε και το απαραίτητο twist με elderberry, χυμό acerola και εκχύλισμα τσαγιού Rooibos για ένα δροσιστικό ρόφημα με βιταμίνη C.

Kαι δροσιστείτε δίχως τύψεις και με ελάχιστες θερμίδες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤA!