Η Διεθνής Ημέρα Καφέ είναι μία γιορτή που συμβολίζει την διαφορετικότητα, την ποιότητα και το πάθος για τον καφέ. Και εμείς στη Coffee Island δε θα μπορούσαμε να μην είμαστε μέρος αυτής της γιορτής!

[full_column]

Μαζί με 75 κράτη μέλη της ICO (International Coffee Organization) αλλά και δεκάδες συλλόγους καφέ από όλο τον κόσμο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον εορτασμό της δεύτερης επίσημης Διεθνούς Ημέρας Καφέ την 1η Οκτωβρίου 2016.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους λάτρεις του καφέ  να επισκεφθούν αυτές τις μέρες το πιο κοντινό κατάστημα Coffee Island και να απολαύσουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι η Διεθνής Ημέρα Καφέ πέρα από την αγάπη για το ρόφημα συμβολίζει και την υποστήριξη των εκατομμυρίων αγροτών των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από την καλλιέργεια και μόνο των καφεόδεντρων.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Καφέ αναφέρουμε παρακάτω τα κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, συνοψίζοντας τα εξής:

  • Άμεσες συνεργασίες με τους αγρότες.
  • Δημιουργία αμοιβαίων και επωφελών σχέσεων βασισμένες στον σεβασμό με τους μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ.
  • Βιώσιμες αλλά και μακροχρόνιες συμφωνίες.
  • Εμπιστοσύνη στη διασφάλιση τόσο στους τρόπους συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ αλλά και στις συναλλαγές για την διάθεσή του στο ελληνικό κοινό.
  • Γόνιμος διάλογος αλλά και ανταλλαγή τεχνογνωσίας που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικό καφέ διατηρώντας όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του.

 

Με τη συμβολή της επιτυχημένης πορείας της Coffee Island ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να καλωσορίσουμε με χαρά αυτή τη μέρα προκαλώντας συνέχεια τους ουρανίσκους μας ώστε να προσφέρουμε τις  πιο απολαυστικές γεύσεις καφέ. Την 1η Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα Καφέ, σας υποδεχόμαστε σε όλα μας τα καφεκοπτεία προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί, δοκιμάζοντας σε μονό espresso το νέο Specialty limited edition καφέ του MicroFarm Project® της Coffee Island, El Salvador Pacamara Natural!

[/full_column]

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save