Χριστούγεννα. Η χαρά του σπιτόγατου. Λαμπάκια, φωτάκια, γλυκάκια και χουχούλιασμα με χριστουγεννιάτικες ταινίες και μουσικές. Αράζεις λοιπόν στο σπίτι και…χτυπάει το κουδούνι.

Έκπληξη! Οι σπιτόγατοι φίλοι σου ήρθαν για χουχούλιασμα στο δικό σου σπίτι!

Ψυχραιμία. Τα παιδιά δε ζητούν πολλά. Μια ταινία με χιόνια και happy end να παίζει στην τηλεόραση, μια γωνίτσα στον καναπέ, παρεΐτσα και μια ζεστή κούπα καφέ. Άντε δύο κούπες καφέ. Ο καθένας.

Έκπληξη! Οι σπιτόγατοι φίλοι σου έφεραν μαζί τους τον καφέ που τους αρέσει!

Ο καθένας έφερε τον αγαπημένο του αρωματικό καφέ φίλτρου από τα καφεκοπτεία Coffee Island. Ο Θοδωρής έφερε καφέ φίλτρου με άρωμα Πραλίνα. Η Νάντια έφερε Κανέλα-Φουντούκι. Ο Άκης Καραμέλα-Φουντούκι. Η Γιάννα δεν έφερε καφέ. Έφερε όμως την… Αλεξάνδρα!

Όλοι έβαλαν τον καφέ κι εσύ βάζεις μόνο τον καναπέ και τη Γαλλική Πρέσα.. το μυστικό όπλο για να φτιάξεις τον τέλειο καφέ φίλτρου, για το τέλειο χουχούλιασμα στο σπίτι!

Δες εδώ όλα τα μυστικά της χρήσης της Γαλλικής πρέσας για να εντυπωσιάζεις τους φίλους σου ή τις φίλες των φίλων σου ή τέλος πάντων για να τους εντυπωσιάζεις όλους.

Έκπληξη! Στα καφεκοπτεία Coffee Island θα βρεις πολλούς αρωματικούς καφέδες φίλτρου. Μοναδικά χαρμάνια αρωματισμένα με ειδικά έλαια για να βρεις γεύσεις και αρώματα που δεν το περίμενες και καλή απόλαυση!