O ελληνικός καφές είναι αληθινή τέχνη! Γι’ αυτό κι εμείς τον αντιμετωπίζουμε ως μια ολόκληρη επιστήμη που θέλει δουλειά, πάθος, χρόνο και οδηγεί στο πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό αποτέλεσμα!

Αν έχετε βαρεθεί να πίνετε ελληνικούς καφέδες δίχως άρωμα και γεύση… τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα μοναδικά χαρμάνια του Coffee Island!

Στα Coffee Island μπορείτε να ανακαλύψετε πέντε χαρμάνια ελληνικού καφέ υψηλής ποιότητας (Παραδοσιακός, Special, Ξανθός, Σκούρος, Extra Σκούρος) + decaf, από τις προσεχτικά επιλεγμένες ποικιλίες Arabica και Robusta, με βάση τα γευστικά χαρακτηριστικά που κάθε φορά επιθυμούμε. Κάθε ποικιλία είναι ψημένη ξεχωριστά και με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία της, προκειμένου να προσθέτει τη δική της, ξεχωριστή πινελιά στο χαρμάνι.

Δες εδώ πώς παρασκευάζουμε τον καφέ μας!

Ο καφές στα Coffee Island ψήνεται σε σιγανή φωτιά, γι’ αυτό και έχει μοναδική γεύση! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Αλανιάδης (R&D Department), οι ενδόθερμες και οι εξώθερμες αντιδράσεις, η καραμελοποίηση των σακχάρων και η αντίδραση Malliard συμπληρώνονται αρμονικά από το μεράκι του ψήστη. Το πόσο ελαφρύ ή σκούρο ψήσιμο θα έχουμε αποτελεί απόφαση δική του, με βάση την πολύχρονη εμπειρία του. Το πώς θα αντιδράσει αυξομειώνοντας τη θερμοκρασία στο ψηστήρι… αυτό είναι που οριοθετεί και ξεχωρίζει πραγματικά το Artisan Roasting.

Ακολούθησε τώρα κι εσύ βήμα-βήμα τις οδηγίες μας και απόλαυσε τον καλύτερο και πιο… μερακλίδικο ελληνικό της Coffee Island!

Save

Save