Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητά μας στην κατηγορία “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” στα European Business Awards 2015-2016! Εισιτήριο για να διεκδικήσουμε τον τίτλο αποτέλεσε η για 2η συνεχή χρονιά διάκρισή μας ως National Champion στην κατηγορία “Growth Strategy of the Year”.

Το “ELITE Award for Growth Strategy of the Year” αποτελεί μια διάκριση των European Business Awards στην οποία περάσαμε κερδίζοντας τον τίτλο National Champion τις χρονιές 2014-2015 και 2015-2016, ξεχωρίζοντας μεταξύ 32.000 επιχειρήσεων από 33 χώρες! Η διάκριση αυτή παρουσιάζει τεράστια πλεονεκτήματα για τις τοπικές και διεθνείς οικονομίες. Αφορά τον Οργανισμό που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική οργανικής ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων και κερδών, με ταυτόχρονη βελτίωση  του μεριδίου  αγοράς.

Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο των European Business Awards, δημιουργήσαμε video όπου παρουσιάζουμε τη δική μας επιχειρηματική ιστορία και τις δικές μας αξίες. Οι κριτές εξετάζοντας όλα τα video, θα απονείμουν τον τίτλο του νικητή στο καλύτερο δημιουργικό για φέτος.

Όλα τα video των National Champions είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα των European Business Awards www.businessawardseurope.com ως μέρος της διαδικασίας της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα αποφασίσει για τον νικητή. Τον τελευταίο χρόνο, ευρωπαϊκές εταιρείες αλλά και ευρύ καταναλωτικό κοινό υποστήριξαν έμπρακτα με την ψήφο τους τούς διαγωνιζόμενους, συγκεντρώνοντας πάνω από 170.000 ψήφους.

Σας προσκαλούμε στο ταξίδι μας για την ανακάλυψη της απόλυτης εμπειρίας στον καφέ. Ελπίζοντας και στη δική σας στήριξη και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, αισιοδοξούμε πως η Coffee Island θα πετύχει στον φετινό τελικό! Μπορείτε να δείτε το Video μας και να μας στηρίξετε με την ψήφο σας εδώ

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/14474