Back to Top

COFFEE ISLAND BLOG

Microfarm Project®: Kenya AA Karatina

MICROFARM PROJECT®: KENYA AA KARATINA

Νέα Υπέροχη Γεύση από την Κένυα! Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι για το Microfarm Project® στον συνεταιρισμό Karatina στην περιοχή Nyeri της κεντρικής επαρχίας της Κένυας. Έχουμε έτσι στη διάθεσή σας έναν ακόμη limited edition specialty καφέ, που καλλιεργείται με...
MicroFarm Project: Ethiopia Yirgacheffe Natural

MICROFARM PROJECT: ETHIOPIA YIRGACHEFFE NATURAL

Νέα Γευστική Έκπληξη από την ETHIOPIA! Ένα νέο ταξίδι στην γεύση ξεκινά ξανά από την Αιθιοπία αυτή τη φορά, με τον Specialty Coffee Ethiopia Yirgacheffe Natural από την περιοχή Yirgacheffe, το λίκνο του καφέ! Δεν είναι τυχαία η προέλευση, καθώς...
MicroFarm Project: El Salvador – Vista Hermosa

MICROFARM PROJECT: EL SALVADOR – VISTA HERMOSA

Αυτή τη φορά το πάθος μας για τον καφέ, μας οδήγησε στα βάθη του El Salvador! Η νέα limited edition ποικιλία του MicroFarm Project που διαλέξαμε μετά από πολλά ταξίδια και δοκιμές καφέ ανά τον κόσμο, είναι ο El Salvador...
Πάμε για… cupping, στο Νησί του Καφέ!

ΠΆΜΕ ΓΙΑ… CUPPING, ΣΤΟ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΚΑΦΈ!

Μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, άλλοι πάνε για camping και άλλοι πάνε για… cupping, στο Νησί του Καφέ! Ο δημοσιογράφος Βασίλης Δημαράς, που έχει τη δική του στήλη στα sites andro.gr και fnl-guide.com και η ‘Ελλη Στέργιου, με πλούσια αρθρογραφία...
Microfarm Project: Ethiopia Yukro

MICROFARM PROJECT: ETHIOPIA YUKRO

Από την ETHIOPIA με πολλή πολλή γεύση! Στην Αιθιοπία κάνει κρύο…! Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Rwanda Gashonga Red Bourbon, συνεχίζουμε με έναν ακόμα Specialty Coffee, τον ETHIOPIA YUKRO από την περιοχή Gera,...
Ο κύριος SAM DEMISSE σε μια συζήτηση εφ’ όλης  της… ύλης του καφέ!

Ο ΚΎΡΙΟΣ SAM DEMISSE ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΕΦ’ ΌΛΗΣ ΤΗΣ… ΎΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΈ!

Συναντήσαμε τον Sam, στο loft του GazARTE λίγη ώρα μετά την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του στο event της Coffee Island. Στην αρχή μας ξάφνιασε γιατί εμφανίστηκε φορώντας ένα πολύ «ζεστό» και επίσημο κοστούμι, αν σκεφτεί κανείς ότι «έξω» είχε 38...
Μια «ζεστή» χειραψία με τον EDGARD BRESSANI ανοίγει μια συζήτηση εκ βαθέων!

ΜΙΑ «ΖΕΣΤΉ» ΧΕΙΡΑΨΊΑ ΜΕ ΤΟΝ EDGARD BRESSANI ΑΝΟΊΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΕΚ ΒΑΘΈΩΝ!

Γνωρίσαμε τον Edgard, λίγο μετά την ομιλία του στο event της Coffee Island και ο θερμός χαιρετισμός του, φιλώντας μας σταυρωτά, μας θύμισε το ζεστό τρόπο καλωσορίσματος των Βραζιλιάνων.
Microfarm Project: Rwanda Gashonga Red Bourbon

MICROFARM PROJECT: RWANDA GASHONGA RED BOURBON

Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, συνεχίζουμε με έναν ακόμα Specialty Coffee, τον Rwanda Gashonga Red Bourbon από την περιοχή Rusizi, στα δυτικά της Rwanda.
SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019