Back to Top

Τρόπος Λειτουργίας Προσφοράς Viber November

Όροι κουπονιού Viber November

  1. Το παρόν κουπόνι διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, δεν είναι ονομαστικό και μπορεί να αξιοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του www.coffeeisland.gr και το my Coffee Island mobile app ή και από επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου.
  2. Το παρόν κουπόνι συνδέεται με την προωθητική ενέργεια «viber – November».
  3. Το παρόν κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 07/11/2022 ώρα 00:00 έως και 28/02/2023 ώρα 23:59 και δε θα γίνεται δεκτό εκτός/πέραν του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.
  4. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο μια φορά ανά χρήστη.
  5. Το παρόν κουπόνι δεν ανταλλάσσεται ούτε εξαργυρώνεται σε χρήματα.
  6. Το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και θα πρέπει συνεπώς οι ίδιοι να μεριμνάτε για τη μη απώλεια/κλοπή ή διαρροή του κωδικού του κουπονιού σας καθότι η Εταιρεία δεν αποδέχεται καμία ευθύνη σε μία τέτοια περίπτωση.
  7. Η Εταιρία δε φέρει κάποια ευθύνη, αστική ή ποινική, για οποιαδήποτε απώλεια από τον παραλήπτη του κουπονιού, καθώς επίσης για την περίπτωση αδυναμίας εξαργύρωσης από αυτόν του κουπονιού για λόγο που δεν οφείλεται στην Εταιρεία.
  8. Η Εταιρία μπορεί να διακόψει την ενέργεια κατά την κρίση της.
  9. Για κάθε απορία, ερώτημα σχετικά με τη χρήση του κουπονιού μπορείτε να απευθύνεστε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected].
  10. Η Εταιρεία μπορεί να απαγορεύσει σ’ έναν παραλήπτη να εξαργυρώσει ένα Κουπόνι εάν, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, διαπιστώσει ότι ο εν λόγω παραλήπτης προσπαθεί να υπονομεύσει τη νόμιμη λειτουργία της προωθητικής ενέργειας  με εξαπάτηση, χακάρισμα, τέχνασμα ή άλλες αθέμιτες πρακτικές.

Δεν μετέχουν στην προσφορά τα παρακάτω καταστήματα:

Αθήνα, Κατεχάκη, Έδεσσα, Πλ. Ελευθερίας, Ιωάννινα, Λ. Δωδώνης, Παιανία, Λ. Λαυρίου, Σαλαμίνα, Λ. Αιαντείου, Ιωάννινα, Πυρσινέλλα, Αθήνα, Ερυθρός Σταυρός

SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019