Back to Top

Τρόπος Λειτουργίας Προσφοράς Κουπόνι TikTok

  1. Το παρόν κουπόνι διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, δεν είναι ονομαστικό και μπορεί να αξιοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του www.coffeeisland.gr και το my Coffee Island mobile app.
  2. Το παρόν κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 08/05/2023 ώρα 00:00 έως και 11/05/2023 ώρα 23:59 και δε θα γίνεται δεκτό εκτός/πέραν του ανωτέρω χρονικού διαστήματος για παραγγελίες που θα εξυπηρετηθούν το ίδιο χρονικό διάστημα.
  3. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά χρήστη.
  4. Το παρόν κουπόνι δεν ανταλλάσσεται ούτε εξαργυρώνεται σε χρήματα.
  5. Η Εταιρία δε φέρει κάποια ευθύνη, αστική ή ποινική, για οποιαδήποτε απώλεια από τον παραλήπτη του κουπονιού, καθώς επίσης για την περίπτωση αδυναμίας εξαργύρωσης από αυτόν του κουπονιού για λόγο που δεν οφείλεται στην Εταιρεία.
  6. Η Εταιρία μπορεί να διακόψει την ενέργεια κατά την κρίση της.
  7. Για κάθε απορία, ερώτημα σχετικά με τη χρήση του κουπονιού μπορείτε να απευθύνεστε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected].
  8. Η Εταιρεία μπορεί να απαγορεύσει σ’ έναν παραλήπτη να εξαργυρώσει ένα Κουπόνι εάν, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, διαπιστώσει ότι ο εν λόγω παραλήπτης προσπαθεί να υπονομεύσει τη νόμιμη λειτουργία της προωθητικής ενέργειας  με εξαπάτηση, χακάρισμα, τέχνασμα ή άλλες αθέμιτες πρακτικές.
  9. Επιλέγουμε προϊόντα από κατηγορίες του Espresso Bar στο My Coffee Island APP+WEB.
  10. Προσθέτουμε στο καλάθι το κουπόνι που βρήκαμε στην επίσημη σελίδα TikTok της Coffeeisland https://www.tiktok.com/@coffee_island_official.
  11. Παραγγέλνουμε takeaway ή delivery με έκπτωση 25%.
  12. Εξαιρούνται τα αλκοολούχα ροφήματα και τα αναψυκτικά

Δεν συμμετέχουν στην προσφορά τα παρακάτω καταστήματα:

Αττική, Μπουρνάζι, Παρασκευοπούλου 43

Πατησίων 378, Σταθμός Άνω Πατησιων

Αττική, Πετρούπολη, 25ης Μαρτίου & Κανάρη

Ίλιον, Αγίου Νικολάου

SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019