Back to Top

ΕΠΙΣΗΜΟI ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “Ταξίδι στον κόσμο του καφέ!”

ΕΠΙΣΗΜΟI ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “Ταξίδι στον κόσμο του καφέ!”

Δεν απαιτείται κανενός είδους αγορά ή πληρωμή για τη συμμετοχή ή τη νίκη στο διαγωνισμό .

Ο διαγωνισμός “Ταξίδι στον κόσμο του καφέ!” διεξάγεται  από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΣΑΠΛΑΪ Α.Ε» , που εδρεύει στην Πάτρα Αχαΐας (Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334) , με ΑΦΜ 800563867 ( ΔΟY Γ’ ΠΑΤΡΩΝ)  η οποία έχει αναπτύξει σύστημα δικαιόχρησης καταστημάτων-καφεκοπτείων υπό το σήμα «COFFEE ISLAND» (εφεξής καλούμενη «COFFEE ISLAND» ή Διοργανώτρια ή “Διαχειριστής” ). Αυτός ο διαγωνισμός διέπεται από τους παρόντες επίσημους κανόνες (“Επίσημοι κανόνες”). Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων συμφωνεί να συμμορφώνεται με αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων για το δικαίωμα συμμετοχής, και κατανοεί ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, όπως καθορίζονται από τον Διαχειριστή και τους αντιπροσώπους του, είναι τελικά από κάθε άποψη.

ΔIKΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.  Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών  , οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους , καθώς και οι Δικαιοδόχοι της Διοργανώτριας .Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να επαληθεύει τη δυνατότητα συμμετοχής  κάθε συμμετέχοντα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ορίζεται για δεκαέξι (16) ημέρες  και συγκεκριμένα για από 00:01 της 01ης Οκτωβρίου 2018 έως 23:59 της 16ης Οκτωβρίου 2018  (“περίοδος διαγωνισμού”) Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει ή να συντομεύσει τον διαγωνισμό κατά την απόλυτη  διακριτική του ευχέρεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι απαραίτητη η επίσκεψη του συμμετέχοντα σέ όποιο αγαπημένο του κατάστημα-καφεκοπτείο Coffee Island και η αγορά οποιουδήποτε ροφήματος με μονοποικιλιακό καφέ ή οποιουδήποτε μονοποικιλιακού καφέ τουλάχιστον 100 g από το καφεκοπτείο . Με την αγορά ενός εκ των ανωτέρω ,  ο barista θα τοποθετεί στο προϊόν  ένα αυτοκόλλητο ( “sticker”) από την εκάστοτε μονοποικιλία , το οποίο στο κέντρο του θα φέρει μία «λέξη κλειδί» που είναι βασισμένη στο γευστικό προφίλ της μονοποικιλίας ( π.χ η μονοποικιλία Αιθιοπία Kochere έχει άρωμα μελιού ) . Σημειώνεται ότι ανά τρεις (3) ημέρες θα αλλάζει η προσφερόμενη μονοποικιλία από τα καταστήματα-καφεκοπτεία Coffee Island , χωρίς ωστόσο ο συμμετέχων να έχει την υποχρέωση επιλογής της συγκεκριμένης εκάστοτε προσφερόμενης μονοποικιλίας .

Στη συνέχεια ο κάθε συμμετέχων θα εισέρχεται στον ιστότοπο της Διοργανώτριας www.coffeeisland.gr, όπου θα υπάρχει ειδικό μέρος («banner») για τον ειδικότερο ιστότοπο («Microsite») του διαγωνισμού και αναδυόμενη («pop up») ειδοποίηση.

Επιλέγοντας την είσοδό του στον ανωτέρω ιστότοπο , ο συμμετέχων θα καλείται να  συμπληρώσει σ’ ένα πεδίο τη λέξη κλειδί ( “keyword” ) του αυτοκόλλητου («sticker») και κατόπιν της επιβεβαίωσης από τον ιστότοπο της ορθότητας της ως άνω λέξης , θα εμφανίζονται τα πεδία για τη σύνδεση του συμμετέχοντα στο λογαριασμό του στο www.coffeeisland.gr ( εφόσον είναι ενεργός χρήστης ) καθώς και για την εγγραφή του στην περίπτωση που δεν είναι ενεργός χρήστης του www.coffeeisland.gr .

 Συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ) και επιλέγοντας να συγκατατεθεί για τη λήψη ενημερώσεων («Newsletter») από τη Διοργανώτρια , κάθε χρήστης θα έχει κερδίσει μία (1) συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό.

Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να συνεχίσει και να δοκιμάσει όλες τις εκάστοτε (ανά τρεις ημέρες ) προσφερόμενες μονοποικιλίες μαζεύοντας όλα τα αυτοκόλλητα , κερδίζοντας για την καταχώριση του κάθε αυτοκόλλητου από μία (1) συμμετοχή

Όποιος χρήστης καταχωρήσει και τα πέντε (5) αυτοκόλλητα , θα λαμβάνει από τη Διοργανώτρια ως επιβράβευση επιπλέον  είκοσι (20) συμμετοχές , αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του να αναδειχθεί νικητής στην κλήρωση που θα ακολουθήσει

Όλες οι συμμετοχές είναι έγκυρες αρκεί να έχουν καταχωρηθεί  κατά την ως άνω διάρκεια του Διαγωνισμού .

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗ

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου του Διαγωνισμού θα συγκεντρωθούν σε μια βάση δεδομένων στο τέλος της περιόδου του Διαγωνισμού. Τρεις (3 ) νικητές θα επιλεγούν με κλήρωση  που θα λάβει χώρα στις 12:00 π.μ. την 17η Οκτωβρίου 2018 μέσω ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος  που θα «τρέξει» την ως άνω προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και θα κληρώσει τα δώρα στους τυχερούς νικητές.  Συγκεκριμένα, η ανάθεση θα γίνει με τυχαίο τρόπο , καθόσον το εν λόγω πρόγραμμα αριθμώντας  τους  συμμετέχοντες θα επιλέγει  έναν τυχαίο αριθμό από το 1 έως και τον αριθμό των συμμετεχόντων και εφόσον ο κληρωθείς δεν έχει πάρει ήδη δώρο θα τον καταγράφει σαν νικητή.  Αν έχει πάρει δώρο θα επιλέγει νέο τυχαίο αριθμό μέχρι ο επιλαχών να μην έχει κερδίσει ήδη δώρο. Αυτό θα γίνει μέχρι να αποδοθούν και τα 3 δώρα και να κληρωθούν και τρεις επιλαχόντες .  Οι νικητές και οι επιλαχόντες θα ανακοινωθούν στις 16:00 μ.μ της ίδιας ως άνω ημέρας , με post στα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter) και στον ιστότοπο www.coffeeisland.gr του Διαχειριστή.

ΔΩΡΟ

Τα μεγάλα δώρα του Διαγωνισμού έχουν ως εξής :

1ο. Ταξίδι στη Βραζιλία ( Μάϊος 2019 στη φάρμα μας στο Σάο Πάολο // harvesting season) , με όλα τα έξοδα πληρωμένα , για να φέρει τον καφέ του  Microfarm Project της Διοργανώτριας.

2ο. Ταξίδι στο Βερολίνο στο World Of Coffee Festival (Ιούνιος 2019) για να δοκιμάσει τους καλύτερους καφέδες και να δει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Barista.

3ο.  Μία εβδομάδα εκπαίδευσης για να γίνεις Coffee Expert στον καφέ από το Coffee Campus της Διοργανώτριας.

Τα δώρα δεν είναι μεταβιβάσιμα. Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή  ή η εξαργύρωση τους. Η Διοργανώτρια δύναται να αντικαταστήσει τα δώρα με άλλα ίσης αξίας με έγκαιρη ενημέρωση των νικητών. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι και την 30/10/2018 με τη Διοργανώτρια με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο: 2610643679, όπου θα  ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των δώρων και θα κληθούν να δηλώσουν ότι αποδέχονται το δώρο και πιθανόν να παράσχουν περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας τους (π.χ κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ). Σε περίπτωση που νικητής δεν επικοινωνήσει με τη Διοργανώτρια εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή αρνηθεί να παραλάβει το δώρο ή αρνηθεί να παράσχει τα ανωτέρω στοιχεία του , τότε αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απωλέσει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο Διαχειριστής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή άλλα λάθη στην προσφορά ή στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σφαλμάτων σε οποιαδήποτε εκτύπωση ή δημοσίευση  σε αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, την επιλογή και την ανακοίνωση οποιουδήποτε νικητή ή τη διανομή οποιουδήποτε βραβείου. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων αποδέχεται ότι ο Διαχειριστής  και οι συνδεδεμένες μ΄αυτόν εταιρείες ουδεμία ευθύνη φέρουν για όποια  ζημία προκύψει εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την αποδοχή του δώρου , όπως π.χ για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτόν σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου  ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ο Διαχειριστής δεν εγγυάται , ρητώς ή σιωπηρώς, όσον αφορά την κατάσταση και την καταλληλότητα των Δώρων. Ο Διαχειριστής αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για ζημία σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο που προκύπτει από την πρόσβαση ή την λήψη πληροφοριών ή υλικών που συνδέονται με το διαγωνισμό. Η συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια , σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους.

Σε περίπτωση συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας, λόγων ασφαλείας ή άλλων περιστάσεων εκτός του ελέγχου της , η Διοργανώτρια δύναται και δικαιούται να ΜΗΝ προσφέρει τα Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικού δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων  συλλέγονται με μόνο σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση των στοιχείων αυτών για τη διενέργεια της κλήρωσης , την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να ανακαλέσουν έως την ανωτέρω ημεροχρονολογία διενέργειας  της κλήρωσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].  Ο Διοργανωτής δύναται περαιτέρω να ζητά από τους νικητές τα ως άνω προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας ) και τη ρητή συγκατάθεσή τους για την τήρηση των ανωτέρω στοιχείων τους αποκλειστικά για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με τη διαδικασία για τη χρήση του δώρου. Η Coffee Island συλλέγει από τους νικητές τα ανωτέρω υποβαλλόμενα στοιχεία και τα διαφυλάττει στην έδρα της ( Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334 Πάτρα). Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά θα έχουν οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια  που έχουν σχέση με το Διαγωνισμό ή εκτελούν την επεξεργασία για την οποία οι νικητές παρέχουν την συναίνεση τους , καθώς και τρίτοι που η Διοργανώτρια χρησιμοποιεί ως εκτελούντες επεξεργασίας για να της παρέχουν υπηρεσίες σχετικές με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγει τα ως άνω προσωπικά  δεδομένα ( π.χ αεροπορική εταιρεία , ξενοδοχεία κλπ ). Τα στοιχεία των νικητών θα διατηρούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρήσης του δώρου και  μετά από αυτήν για την εξασφάλιση εννόμων συμφερόντων της Διοργανώτριας  ή και νομίμων υποχρεώσεων της και μέχρι την παραγραφή τυχόν απαιτήσεων της Διοργανώτριας και των νικητών  ή σε άλλες περιπτώσεις που η Διοργανώτρια δικαιούται ή επιβάλλεται από τον νόμο.  Τα στοιχεία των νικητών δεν μεταφέρονται εκτός της ΕΕ για επεξεργασία .Σε κάθε περίπτωση οι νικητές μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια  στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και με όποιο άλλο πρόσφορο μέσο , για να λάβουν οποιαδήποτε ενημέρωση θέλουν σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, να ζητούν την τροποποίηση αυτών, τον περιορισμό, αύξηση ή διακοπή της χρήσης τους, την εν όλω ή εν μέρει διαγραφή τους υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις . Για οποιοδήποτε θέμα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ο κάθε συμμετέχων θεωρεί ως μη νόμιμη μπορεί να απευθύνετε στην  Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Ο διαγωνισμός και οι επίσημοι κανόνες του διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και οι τυχόν διαφορές υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας.

SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019