Back to Top

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Δεν απαιτείται κανενός είδους αγορά ή πληρωμή για τη συμμετοχή ή τη νίκη στο διαγωνισμό .

Ο διαγωνισμός “Καλοκαίρι στο Νησί” διεξάγεται  από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΣΑΠΛΑΪ Α.Ε» , που εδρεύει στην Πάτρα Αχαΐας (Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334) , με ΑΦΜ 800563867 ( ΔΟY Γ’ ΠΑΤΡΩΝ)  η οποία έχει αναπτύξει σύστημα δικαιόχρησης καταστημάτων-καφεκοπτείων υπό το σήμα «COFFEE ISLAND» (εφεξής καλούμενη «COFFEE ISLAND» ή Διοργανώτρια ή “Διαχειριστής” ). Αυτός ο διαγωνισμός διέπεται από τους παρόντες επίσημους κανόνες (“Επίσημοι κανόνες”). Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων συμφωνεί να συμμορφώνεται με αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων για το δικαίωμα συμμετοχής, και κατανοεί ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, όπως καθορίζονται από τον Διαχειριστή και τους αντιπροσώπους του, είναι τελικά από κάθε άποψη.

Αυτή η προωθητική ενέργεια  δεν επιχορηγείται, προωθείται ή διεξάγεται από το Instagram ή το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα σχετικά με την προωθητική ενέργεια  θα απευθύνονται στον Διαχειριστή και όχι στο Instagram ή στο Facebook.

ΔIKΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.  Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών  ,οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους , καθώς και οι Δικαιοδόχοι της Διοργανώτριας. Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να επαληθεύει τη δυνατότητα συμμετοχής  κάθε συμμετέχοντα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ορίζεται για τέσσερεις  (4) ημέρες  και συγκεκριμένα από την Τρίτη 6-8-2019  έως και το Σάββατο 10-08-2019 , κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του Δικτύου Δικαιόχρησης «Coffee Island» , ως κατωτέρω ειδικότερα ορίζεται.  Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει ή να συντομεύσει τον διαγωνισμό κατά την απόλυτη  διακριτική του ευχέρεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Διοργανώτρια έχει δημιουργήσει  σε τρία  καταστήματα Coffee Island και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο ( Λεωφόρος Αμφιθέας 155 ) ,  στο  Παγκράτι  ( Φιλολάου 97) και  στο Αιγάλεω – Σταθμός Μετρό, ένα καλοκαιρινό σκηνικό-νησί με άμμο και props , το οποίο θα λειτουργεί κατά τις ανωτέρω ημέρες του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια λειτουργίας εκάστου καταστήματος .

Κάθε συμμετέχων μπορεί να εισέλθει στο διαγωνισμό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ή στο Facebook, όπου απλώς και μόνο θα πρέπει να «ανεβάσει» μία φωτογραφία με post ή story με φόντο το ως άνω καλοκαιρινό σκηνικό-νησί στο Facebook ή/και στο Instagram με tag @coffee_island_official.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει όσες φορές επιθυμεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ-ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κάθε φωτογραφία που: α) παραβιάζει με τον οποιοδήποτε τρόπο πνευματικά δικαιώματα τρίτων και β) είναι προσβλητική για το οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή ομάδα προσώπων , δυσφημιστική , σεξουαλικής φύσης , ρατσιστική , σεξιστική,  περιέχει διαφημίσεις και γενικώς με τον οποιοδήποτε τρόπο και κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας τελεί εκτός του θεμιτού πλαισίου του Διαγωνισμού , δεν θα αποτελεί έγκυρη συμμετοχή . Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κατά την απόλυτη κρίση της κάθε τι που θεωρεί ότι παραβιάζει την παραπάνω πολιτική. Σε καμία περίπτωση η Coffee Island δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗ

Όλες οι επιλέξιμες-έγκυρες συμμετοχές που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα συγκεντρωθούν σε μια βάση δεδομένων την Δευτέρα 12-08-2019. Τρείς (3) νικητές θα επιλεχθούν την ίδια ως άνω ημέρα με κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 12:00 μ.μ., μέσω ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος  που θα «τρέξει» την ως άνω προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και θα κληρώσει τους τυχερούς νικητές.  Συγκεκριμένα, η ανάθεση θα γίνει με τυχαίο τρόπο , καθόσον το εν λόγω πρόγραμμα αριθμώντας  τους  συμμετέχοντες θα επιλέγει έναν τυχαίο αριθμό από το 1 έως και τον αριθμό των συμμετεχόντων και εφόσον ο κληρωθείς δεν έχει πάρει ήδη δώρο θα τον καταγράφει σαν νικητή.  Αν έχει πάρει δώρο θα επιλέγει νέο τυχαίο αριθμό μέχρι ο επιλαχών να μην έχει κερδίσει ήδη δώρο. Αυτό θα γίνει μέχρι να αποδοθούν και τα τρία δώρα της κλήρωσης.  Οι νικητές κάθε κλήρωσης θα ανακοινωθούν  στους λογαριασμούς Instagram και Facebook του Διαχειριστή την ίδια ως άνω ημέρα στις 14:00.

ΔΩΡΟ

Τα δώρα κατά τη σειρά της κλήρωσής τους έχουν ως εξής : 1) Ενα (1) ταξίδι για δύο άτομα διάρκειας τριών ημερών ( δύο διανυκτερεύσεων) στη Μύκονο, 2) ένα (1) ταξίδι για δύο άτομα διάρκειας τριών ημερών ( δύο διανυκτερεύσεων) στη Σκιάθο και 3) ένα (1) ταξίδι για δύο άτομα διάρκειας τριών ημερών  ( δύο διανυκτερεύσεων) στη Λέρο , συμπεριλαμβανομένων σε όλα τα ανωτέρω ταξίδια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων , του κόστους διαμονής και πρωϊνού.  Ο εκάστοτε νικητής θα μπορεί να επιλέξει τις ημερομηνίες που θέλει να πραγματοποιήσει το ταξίδι του ανάμεσα στα τρία (3) πρώτα «Παρασκευοσαββατοκύριακα» του Σεπτεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα διαζευκτικά μεταξύ των ημερομηνιών 6-8/9, ή 13-15/9 ή 20-22/9

Το δώρο δεν είναι μεταβιβάσιμο. Δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση , η ανταλλαγή  ή η εξαργύρωση του. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι και την 14:00 μ.μ της 19/08/2019 με τη Διοργανώτρια μέσω των social media Facebook ή Instagram, προκειμένου να δηλώσουν ότι αποδέχονται το δώρο , να προσδιορίσουν σε ποια εκ των ανωτέρω ημερομηνιών επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους και να παράσχουν-επιβεβαιώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας) .Σε περίπτωση που νικητής δεν επικοινωνήσει με τη Διοργανώτρια εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή αρνηθεί να παραλάβει το δώρο ή αρνηθεί να παράσχει τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες , τότε αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απωλέσει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο Διαχειριστής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή άλλα λάθη στην προσφορά ή στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σφαλμάτων σε οποιαδήποτε εκτύπωση ή δημοσίευση  σε αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, την επιλογή και την ανακοίνωση οποιουδήποτε νικητή ή τη διανομή οποιουδήποτε βραβείου. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων αποδέχεται ότι ο Διαχειριστής  και οι συνδεδεμένες μ΄αυτόν εταιρείες ουδεμία ευθύνη φέρουν για όποια  ζημία προκύψει εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την αποδοχή, τη χρήση ή την κακή χρήση του δώρου .Η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου  ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.  Ο Διαχειριστής δεν εγγυάται , ρητώς ή σιωπηρώς, όσον αφορά την ποιότητα ή την καταλληλότητα . Ο Διαχειριστής αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για ζημία σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο που προκύπτει από την πρόσβαση ή την λήψη πληροφοριών ή υλικών που συνδέονται με το διαγωνισμό. Η συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια , σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων (Instagram , Facebook username) συλλέγονται με μόνο σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση των στοιχείων αυτών για τη διενέργεια της κλήρωσης , την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να ανακαλέσουν έως την ανωτέρω ημεροχρονολογία διενέργειας  της κλήρωσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].   O Διοργανωτής ζητά περαιτέρω από τους νικητές τα ως άνω προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας ) και τη ρητή συγκατάθεσή τους για την τήρηση των ανωτέρω στοιχείων τους αποκλειστικά για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με την παραλαβή του δώρου και τη διενέργεια του ταξιδιού. Η Διοργανώτρια ενδέχεται να διαβιβάσει τα ως άνω στοιχεία των νικητών σε τρίτα μέρη ( ξενοδοχεία , ταξιδιωτικά πρακτορεία κλπ ), εφόσον της δοθεί η ελεύθερη και ρητή συγκατάθεση των νικητών. Υπάρχει πάντα συμβατική σχέση μεταξύ της Coffee Island και των εξωτερικών συνεργατών της, με τις απαραίτητες δεσμεύσεις εμπιστευτικότητας και λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η Coffee Island συλλέγει από τους νικητές τα ανωτέρω υποβαλλόμενα στοιχεία , τα διαφυλάττει στην έδρα της ( Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334 Πάτρα). Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά θα έχουν οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια  που έχουν σχέση με το Διαγωνισμό ή εκτελούν την επεξεργασία για την οποία οι νικητές παρέχουν την συναίνεση τους , καθώς και τρίτοι που η Διοργανώτρια χρησιμοποιεί ως εκτελούντες επεξεργασίας για να της παρέχουν υπηρεσίες σχετικές με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγει τα ως άνω προσωπικά  δεδομένα ( π.χ μεταφορική εταιρεία για την παράδοση του δώρου). Τα στοιχεία των νικητών θα διατηρούνται για την ολοκλήρωση της παράδοσης του δώρου και  μετά από αυτήν για την εξασφάλιση εννόμων συμφερόντων της Διοργανώτριας  ή και νομίμων υποχρεώσεων της και μέχρι την παραγραφή τυχόν απαιτήσεων της Διοργανώτριας και των νικητών  ή σε άλλες περιπτώσεις που η Διοργανώτρια δικαιούται ή επιβάλλεται από τον νόμο.  Τα στοιχεία των νικητών δεν μεταφέρονται εκτός της ΕΕ για επεξεργασία .Σε κάθε περίπτωση οι νικητές μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια  στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και με όποιο άλλο πρόσφορο μέσο , για να λάβουν οποιαδήποτε ενημέρωση θέλουν σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, να ζητούν την τροποποίηση αυτών, τον περιορισμό, αύξηση ή διακοπή της χρήσης τους, την εν όλω ή εν μέρει διαγραφή τους υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις . Για οποιοδήποτε θέμα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ο κάθε συμμετέχων θεωρεί ως μη νόμιμη μπορεί να απευθύνετε στην  Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε  συμμετέχων αποδέχεται ότι ουδεμία οικονομική ή άλλη αξίωση έχει ή διατηρεί για το μέλλον εκ τυχόν περιουσιακού ή ηθικού δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας επί της φωτογραφίας , παραιτούμενος ρητώς και ανεπιφυλάκτως πάσης φύσεως αξίωσης εκ της ανωτέρω αιτίας, εκχωρεί δε ρητώς και ανεπιφυλάκτως κάθε δικαίωμα που απορρέει από την ανωτέρω αιτία στη Διοργανώτρια . Η Διοργανώτρια δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια  να κάνει story repost τα post που ανεβάζουν οι συμμετέχοντες, στα προφίλ της στο Facebook και Instagram.

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Ο διαγωνισμός και οι επίσημοι κανόνες του διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και οι τυχόν διαφορές υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας.

SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019