Back to Top

ΕΠΙΣΗΜΟI ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022” / ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022”

Δείτε τους νικητές στο κάτω μέρος της σελίδας.

ΕΠΙΣΗΜΟI ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022”

Ο διαγωνισμός “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022” διεξάγεται  από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΣΑΠΛΑΪ Α.Ε» , που εδρεύει στην Πάτρα Αχαΐας (Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334) , με ΑΦΜ 800563867 (ΔΟY Γ’ ΠΑΤΡΩΝ)  η οποία έχει αναπτύξει σύστημα δικαιόχρησης καταστημάτων-καφεκοπτείων υπό το σήμα «COFFEE ISLAND» (εφεξής καλούμενη «COFFEE ISLAND» ή Διοργανώτρια ή “Διαχειριστής” ). Αυτός ο διαγωνισμός διέπεται από τους παρόντες επίσημους κανόνες (“Επίσημοι κανόνες”). Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων συμφωνεί να συμμορφώνεται με αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων για το δικαίωμα συμμετοχής, και κατανοεί ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, όπως καθορίζονται από τον Διαχειριστή και τους αντιπροσώπους του, είναι τελικά από κάθε άποψη.

ΔIKΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.  Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών  της Διοργανώτριας ,οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους , καθώς και οι Δικαιοδόχοι της Διοργανώτριας και οι εργαζόμενοι στα καταστήματά τους . Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να επαληθεύει τη δυνατότητα συμμετοχής  κάθε συμμετέχοντα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από 00:01 της 9ης Δεκεμβρίου 2022 έως 23:59 της 6ης Ιανουαρίου 2023  (“περίοδος διαγωνισμού”).. Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει ή να συντομεύσει τον διαγωνισμό κατά την απόλυτη  διακριτική του ευχέρεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι απαραίτητη η επίσκεψη του συμμετέχοντα σέ όποιο αγαπημένο του κατάστημα-καφεκοπτείο Coffee Island , όπου και θα πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία  της Υπηρεσίας-Προγράμματος Πιστότητας «Tap me» του «My Rewards» σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εν λόγω Υπηρεσίας-Προγράμματος  ή η παραγγελία του μέσω My Coffee Island APP ή www.coffeeisland.gr.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει όσες φορές είναι δυνατό βάσει των ανωτέρω όρων χρήσης της Υπηρεσίας-Προγράμματος Πιστότητας «Tap me», και να προχωρήσει σε όσες παραγγελίες μέσω My Coffee Island APP/www.coffeeisland.gr επιθυμεί.

ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οποιαδήποτε συμμετοχή σύμφωνη με τους ανωτέρω όρους χρήσης της Υπηρεσίας-Προγράμματος Πιστότητας «Τap me» και του My Coffee Island APP/ www.coffeeisland.gr θα αποτελεί επιλέξιμη συμμετοχή.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗ

Όλες οι επιλέξιμες-έγκυρες συμμετοχές που θα ληφθούν κατά την ημέρα του Διαγωνισμού θα συγκεντρωθούν σε μια βάση δεδομένων στο τέλος της περιόδου του Διαγωνισμού. Τετρακόσιοι τέσσερεις (404 ) νικητές θα επιλεγούν με κλήρωση  που θα λάβει χώρα στις 09:00π.μ. την 10η Ιανουαρίου 2023 μέσω ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος  που θα «τρέξει» την ως άνω προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και θα κληρώσει τα δώρα στους τυχερούς νικητές.  Συγκεκριμένα, η ανάθεση θα γίνει με τυχαίο τρόπο , καθόσον το εν λόγω πρόγραμμα αριθμώντας  τους  συμμετέχοντες θα επιλέγει  έναν τυχαίο αριθμό από το 1 έως και τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά ημέρα συμμετοχής και εφόσον ο κληρωθείς δεν έχει πάρει ήδη δώρο θα τον καταγράφει σαν νικητή.  Αν έχει πάρει δώρο θα επιλέγει νέο τυχαίο αριθμό μέχρι ο επιλαχών να μην έχει κερδίσει ήδη δώρο. Αυτό θα γίνει μέχρι να αποδοθούν και τα 404 δώρα.  Οι νικητές θα ανακοινωθούν  την ίδια ημέρα της κλήρωσης και θα ενημερωθούν από το Διαχειριστή.

ΔΩΡΟ

Οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν τα εξής δώρα :

– O πρώτος κατά τη σειρά της κλήρωσης Ένα (1) αυτοκίνητο citroen ami

– Ο δεύτερος κατά τη σειρά της κλήρωσης μία (1) υπεραυτόματη καφετιέρα από την εταιρεία  «Κωτσόβολος»

– Οι δύο επόμενοι κατά τη σειρά της κλήρωσης δύο (2) διπλά εισιτήρια από την Aegean για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής σε οποιαδήποτε πτήση της Aegean σύμφωνα με τις ισχύουσες προϋποθέσεις της Aegean

Κανόνες εισιτηρίων:
1. Δύο (2) εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής για έναν (1) νικητή για όλους τους προορισμούς της AEGEAN και της Olympic Air.
2. Αλλαγή εισιτηρίων επιτρέπεται μόνο κατά τις ημερομηνίες και τις ώρες αναχώρησης. Αλλαγές σχετικά με τα δρομολόγια ή την κατηγορία ταξιδιού δεν είναι αποδεκτές.
3. Τα εισιτήρια προσφέρονται σε βάση Επιβεβαίωσης Χώρου και δεν μπορούν να εκδοθούν «ανοιχτά». Τα εισιτήρια ισχύουν για περίοδο κράτησης και ταξιδιού έως 10/01/2024.
4. Οι φόροι θα πληρωθούν από τον νικητή.
5. Οι κρατήσεις και η έκδοση εισιτηρίων θα πρέπει να ολοκληρωθούν ταυτόχρονα και το αργότερο 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.
6. Περίοδοι μπλακάουτ: 10/04/23-17/04/23, 25/10/2023-29/10/2023, 18/12/2023-10/01/2024.
7. Η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων σε περιόδους αιχμής δεν είναι εγγυημένη από την Aegean Airlines.
8. Για την κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων της Aegean στο [email protected] ή στο +30 2106261709 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 17:00 (τοπική ώρα Ελλάδας).
9. Για αλλαγές μετά την έκδοση εισιτηρίου θα ισχύει τέλος επανέκδοσης 20€
10. Τα εισιτήρια δεν επαναπωλούνται ούτε μεταβιβάζονται. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή άλλη αντικατάσταση.
11. Τα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean Airlines. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή φορέα.

–  Οι τετρακόσιοι (400 ) επόμενοι κατά τη σειρά της κλήρωσης θα κερδίσουν τον καφέ ενός μήνα , δηλαδή τριάντα  (30) ηλεκτρονικά κουπόνια των δύο Ευρώ (2€) έκαστο διάρκειας ενός μήνας , για αγορές μέσω του My Coffee Island APP+WEB.

Τα δώρα δεν είναι μεταβιβάσιμα. Δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση , η ανταλλαγή  ή η εξαργύρωση τους. Οι νικητές θα πρέπει κατά την επικοινωνία τους με το Διαχειριστή να δηλώσουν ότι αποδέχονται το δώρο και να παράσχουν-επιβεβαιώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας) . Σε περίπτωση που νικητής αρνηθεί να παραλάβει το δώρο ή αρνηθεί να παράσχει τα ανωτέρω στοιχεία του , τότε αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απωλέσει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο Διαχειριστής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή άλλα λάθη στην προσφορά ή στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, σφαλμάτων σε οποιαδήποτε εκτύπωση ή δημοσίευση  σε αυτούς τους Επίσημους Κανόνες, την επιλογή και την ανακοίνωση οποιουδήποτε νικητή ή τη διανομή οποιουδήποτε βραβείου. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων αποδέχεται ότι ο Διαχειριστής  και οι συνδεδεμένες μ΄αυτόν εταιρείες ουδεμία ευθύνη φέρουν για όποια  ζημία προκύψει εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την αποδοχή, τη χρήση ή την κακή χρήση του δώρου . Ο Διαχειριστής δεν εγγυάται , ρητώς ή σιωπηρώς, όσον αφορά την κατάσταση, την καταλληλότητα ή την εμπορευσιμότητα του δώρου . Ο Διαχειριστής αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για ζημία σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο που προκύπτει από την πρόσβαση ή την λήψη πληροφοριών ή υλικών που συνδέονται με το διαγωνισμό. Η συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια , σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους.

Ειδικά δε για το πρώτο κατά σειρά απόδοσης δώρο «αυτοκίνητο citroen ami», διευκρινίζεται από το Διαχειριστή ότι αυτό θα παραδοθεί στον τυχερό νικητή βάσει της διαθεσιμότητας της εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας του, το αργότερο (βάσει της σημερινής διαθεσιμότητάς του) έως τις 31-03-2023 . Σε περίπτωση που η ως άνω διαθεσιμότητα προς παράδοση του δώρου μεταβληθεί για τον οποιοδήποτε λόγο, ο Διαχειριστής θα ενημερώσει σχετικά τον νικητή .

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά τη διεξαγωγή του παρόντος Διαγωνισμού δε συλλέγονται πρόσθετα προσωπικά στοιχεία  από όσα ήδη έχουν συλλεχθεί κατά τη δημιουργία λογαριασμού του συμμετέχοντα στο www.coffeeisland.gr και το Coffee Island mobile app. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη χρήση των στοιχείων αυτών για τη διενέργεια της αυτοματοποιημένης κλήρωσης , καθώς και για την ενημέρωσή τους σε περίπτωση επιτυχίας τους. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση των στοιχείων αυτών για τη διενέργεια της κλήρωσης , την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να ανακαλέσουν έως την ανωτέρω ημεροχρονολογία διενέργειας  της κλήρωσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].   Διοργανωτής δύναται περαιτέρω να ζητά από τους νικητές τα ως άνω προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας ) και τη ρητή συγκατάθεσή τους για την τήρηση των ανωτέρω στοιχείων τους αποκλειστικά για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με την παραλαβή του δώρου. Η Coffee Island συλλέγει από τους νικητές τα ανωτέρω υποβαλλόμενα στοιχεία και τα διαφυλάττει στην έδρα της ( Πάροδος Βρυσακίων αρ. 30, Τ.Κ. 26334 Πάτρα). Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά θα έχουν οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια  που έχουν σχέση με το Διαγωνισμό ή εκτελούν την επεξεργασία για την οποία οι νικητές παρέχουν την συναίνεση τους , καθώς και τρίτοι που η Διοργανώτρια χρησιμοποιεί ως εκτελούντες επεξεργασίας για να της παρέχουν υπηρεσίες σχετικές με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγει τα ως άνω προσωπικά  δεδομένα ( π.χ μεταφορική εταιρεία για την παράδοση του δώρου). Τα στοιχεία των νικητών θα διατηρούνται για την ολοκλήρωση της παράδοσης του δώρου και  μετά από αυτήν για την εξασφάλιση εννόμων συμφερόντων της Διοργανώτριας  ή και νομίμων υποχρεώσεων της και μέχρι την παραγραφή τυχόν απαιτήσεων της Διοργανώτριας και των νικητών  ή σε άλλες περιπτώσεις που η Διοργανώτρια δικαιούται ή επιβάλλεται από τον νόμο.  Τα στοιχεία των νικητών δεν μεταφέρονται εκτός της ΕΕ για επεξεργασία .Σε κάθε περίπτωση οι νικητές μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια  στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και με όποιο άλλο πρόσφορο μέσο , για να λάβουν οποιαδήποτε ενημέρωση θέλουν σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, να ζητούν την τροποποίηση αυτών, τον περιορισμό, αύξηση ή διακοπή της χρήσης τους, την εν όλω ή εν μέρει διαγραφή τους υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις . Για οποιοδήποτε θέμα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ο κάθε συμμετέχων θεωρεί ως μη νόμιμη μπορεί να απευθύνεται στην  Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( www.dpa.gr )

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Ο διαγωνισμός και οι επίσημοι κανόνες του διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και οι τυχόν διαφορές υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Αυτοκίνητο citroen ami *a*is@*oc*ard.gr
Υπεραυτόματη καφετιέρα al*kaal*kaki*[email protected]
Εισιτήρια Aegean a**al1***@hotmail.gr
Εισιτήρια Aegean kou*a.*an.***@gmail.com
Καφές του μήνα *a*a*o*o*lo*m*[email protected]
Καφές του μήνα *otiri***a*othimio*@gmail.com
Καφές του μήνα *atri***[email protected]
Καφές του μήνα *a*i**o*o*2**[email protected]
Καφές του μήνα qh*****t**@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα ma*lo*[email protected]
Καφές του μήνα *imo*a****[email protected]
Καφές του μήνα *a*o**o*o*lo**@gmail.com
Καφές του μήνα **a.mit*[email protected]
Καφές του μήνα tr*o*[email protected]
Καφές του μήνα *olot*i*[email protected]
Καφές του μήνα *i*ola*gra*[email protected]
Καφές του μήνα tho*ori*g*@yahoo.gr
Καφές του μήνα m.*ara*a*[email protected]
Καφές του μήνα *o*to*gr*gor**@gmail.com
Καφές του μήνα ioa**i*o*@**gr.gr
Καφές του μήνα tr**a*i*[email protected]
Καφές του μήνα *ila*a*t@i*.gr
Καφές του μήνα a*g*l_*tathi*@yahoo.gr
Καφές του μήνα *i*ola*al2**[email protected]
Καφές του μήνα *i*ioti*[email protected]
Καφές του μήνα **a*i*1*@gmail.com
Καφές του μήνα **ag**[email protected]
Καφές του μήνα *aharo*lachri*to*oro*@gmail.com
Καφές του μήνα *to*o*ia*ola*[email protected]
Καφές του μήνα *l**t*a*a*[email protected]
Καφές του μήνα tha*o*.tria*ta*illo*1*@gmail.com
Καφές του μήνα **a*i***ria**[email protected]
Καφές του μήνα *at*ri*a*a*[email protected]
Καφές του μήνα *o**o**it**a*.*ri*to*@gmail.com
Καφές του μήνα *ara*i*i**@gmail.com
Καφές του μήνα *imitri*.****g*i*a*@yahoo.com
Καφές του μήνα **i***@gmail.com
Καφές του μήνα g*[email protected]
Καφές του μήνα g*org*ra*ti*a**@gmail.com
Καφές του μήνα t*ia*a*iti*@i*.gr
Καφές του μήνα **ar*at*[email protected]
Καφές του μήνα *a*ago*o*lo**a*[email protected]
Καφές του μήνα *a*7a**r*a*@gmail.com
Καφές του μήνα *a*imati*gia**i*@gmail.com
Καφές του μήνα *oti*ilym**ria*o*@gmail.com
Καφές του μήνα l**t*ricio**.t*i*@hotmail.com
Καφές του μήνα *trato**i*a*[email protected]
Καφές του μήνα a*g*li*o*71*@gmail.com
Καφές του μήνα ioa**i*i***g***@gmail.com
Καφές του μήνα lila.*iama*ti*o*@hotmail.com
Καφές του μήνα m**2mh**6h@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *7*7r****4@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *ititi*[email protected]
Καφές του μήνα a*a*ta*iachri*ti*[email protected]
Καφές του μήνα io*a.a*[email protected]
Καφές του μήνα *a*o.**[email protected]
Καφές του μήνα iro**o*[email protected]
Καφές του μήνα micro*i*ar75*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ro**i*.*@gmail.com
Καφές του μήνα *ago*[email protected]
Καφές του μήνα 665**y*@gmail.com
Καφές του μήνα *a*il*io*a*to*o*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα th*mi**o@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα *ara*i**ri**[email protected]
Καφές του μήνα ***ti*to**ic**[email protected]
Καφές του μήνα *a*agi*ti***@gmail.com
Καφές του μήνα mitro*g**i**@gmail.com
Καφές του μήνα ro***o**[email protected]
Καφές του μήνα ctyt**54c*@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα g*org**o*tara*@aol.com
Καφές του μήνα ioa**ay**ila*[email protected]
Καφές του μήνα t*****a*hra*2*@gmail.com
Καφές του μήνα *ragi**ia*a*ta*ia*o*@gmail.com
Καφές του μήνα *oti*i***[email protected]
Καφές του μήνα *o*hi*[email protected]
Καφές του μήνα a**a*[email protected]
Καφές του μήνα *a*[email protected]
Καφές του μήνα *a*ili**ara**[email protected]
Καφές του μήνα yia*ai*a*@gmail.com
Καφές του μήνα mara*ara*i*o*@gmail.com
Καφές του μήνα a**r.t*a*ara*@gmail.com
Καφές του μήνα ma*o*[email protected]
Καφές του μήνα ta*o*la11@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα grigori*loli*@hotmail.com
Καφές του μήνα lo**a*[email protected]
Καφές του μήνα h*h4*7**g2@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *q**y***hm@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα r*com****[email protected]
Καφές του μήνα *th*o*ori*o*@hotmail.com
Καφές του μήνα *aro**o*_**tro*@hotmail.com
Καφές του μήνα ya**i*th*o*o*ia*i*@gmail.com
Καφές του μήνα ga*o*ill*[email protected]
Καφές του μήνα olgatolio*@hotmail.com
Καφές του μήνα *i*a*i**@hotmail.com
Καφές του μήνα *ot*at*a*ri**@gmail.com
Καφές του μήνα *o*ta*ti*o**amia*i*i*@o*tloo*.com
Καφές του μήνα ilia*[email protected]
Καφές του μήνα *a*i**a*@gmail.com
Καφές του μήνα *l**at*aro*[email protected]
Καφές του μήνα *yrat*[email protected]
Καφές του μήνα **ilom**i*1***@o*tloo*.com.gr
Καφές του μήνα **ri_alam**[email protected]
Καφές του μήνα *a*aria*ta*@gmail.com
Καφές του μήνα ma*[email protected]
Καφές του μήνα **aila3*@gmail.com
Καφές του μήνα *.*a*aioa**[email protected]
Καφές του μήνα r**a*ro**[email protected]
Καφές του μήνα **a*a*i*ol*[email protected]
Καφές του μήνα *a*ila*o*o*lo*a@*ira****a**.gr
Καφές του μήνα *mily1*[email protected]
Καφές του μήνα miri*o*i*[email protected]
Καφές του μήνα ****y.*allig*ro*@gmail.com
Καφές του μήνα *chat*i*@hotmail.com
Καφές του μήνα al**o*t*a*a*i*@gmail.com
Καφές του μήνα mit*o***1*[email protected]
Καφές του μήνα **t*i*[email protected]
Καφές του μήνα *ma*oy*la2***@hotmail.com
Καφές του μήνα mi*a*[email protected]
Καφές του μήνα mari**la****[email protected]
Καφές του μήνα *a*agiota47*@gmail.com
Καφές του μήνα *o*o*oglo*@yahoo.gr
Καφές του μήνα *l**i.*a*li*o**[email protected]
Καφές του μήνα *l*o*ora**[email protected]
Καφές του μήνα **athr**ti*@gmail.com
Καφές του μήνα t*o*ma*.*imitrio*@gmail.com
Καφές του μήνα ***ta**l*ga*@gmail.com
Καφές του μήνα a*a*o**[email protected]
Καφές του μήνα *l**_t*[email protected]
Καφές του μήνα ioa**i*1*1*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ta*chri*ti*i*[email protected]
Καφές του μήνα A**r*a*[email protected]
Καφές του μήνα *a*a**r*o**a*[email protected]
Καφές του μήνα ralla*i*@**ol*tio*.com.gr
Καφές του μήνα al**ia**rry2**[email protected]
Καφές του μήνα a*to*i*l*i*[email protected]
Καφές του μήνα *arama**[email protected]
Καφές του μήνα *a*[email protected]
Καφές του μήνα g*oro**1*7*@gmail.com
Καφές του μήνα *h1t3*o1*@*roto*mail.com
Καφές του μήνα ***4*c*57y@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα chri*gri*o*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα a**r*ato*a*@hotmail.com
Καφές του μήνα *mla*y*r@ot***t.gr
Καφές του μήνα g*ao*ro*@yahoo.gr
Καφές του μήνα *ara****i.ch.*a*a*o*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα *a**ili*1*[email protected]
Καφές του μήνα giachry*[email protected]
Καφές του μήνα *l**a-*l**[email protected]
Καφές του μήνα *orat**@gmail.com
Καφές του μήνα a*ragrigoro*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα th.*o*mi*i*@gmail.com
Καφές του μήνα l***i*a**[email protected]
Καφές του μήνα o**io*t*[email protected]
Καφές του μήνα *agg*li*yolo@o*tloo*.com
Καφές του μήνα la*ro*oi*[email protected]
Καφές του μήνα mar*i*amar*@li**.com
Καφές του μήνα m*ot*a*[email protected]
Καφές του μήνα *at*ri*a.*tamo*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα *o*ma**i**[email protected]
Καφές του μήνα mari*a*lt*@gmail.com
Καφές του μήνα *a**a*[email protected]
Καφές του μήνα *l**a**a*o*@gmail.com
Καφές του μήνα *o**ta*ti*a_*i*[email protected]
Καφές του μήνα giolam*a*a*i*@yahoo.**
Καφές του μήνα ilia**otamiti*@gmail.com
Καφές του μήνα *lo**a*@hotmail.com
Καφές του μήνα *at*[email protected]
Καφές του μήνα *a*alo**ia*@gmail.com
Καφές του μήνα **lla_2*12@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα ****.***ri**@gmail.com
Καφές του μήνα mag*ali*i*ogiat*a*[email protected]
Καφές του μήνα maria.555.a*to*[email protected]
Καφές του μήνα g*orgio*_a*am*@yahoo.gr
Καφές του μήνα *ta*ria*[email protected]
Καφές του μήνα ioa**a.**[email protected]
Καφές του μήνα *ill.lam*o*@gmail.com
Καφές του μήνα al**a**ro*.*alamo*ra*@gmail.com
Καφές του μήνα *ormo****[email protected]
Καφές του μήνα *ar*y.moi*ia*o*@gmail.com
Καφές του μήνα *rago*o**oom@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα maria*ao*ar***[email protected]
Καφές του μήνα ****ilm*@gmail.com
Καφές του μήνα agiota6*@iclo**.com
Καφές του μήνα t*a**[email protected]
Καφές του μήνα *t*lla**aro**@yahoo.gr
Καφές του μήνα maria.mayr*[email protected]
Καφές του μήνα *l*iram*la*[email protected]
Καφές του μήνα *t*l*a*1*7*@gmail.com
Καφές του μήνα co*tact@ari**a*o*ri*.gr
Καφές του μήνα *i*o*.*alamata@o*tloo*.com
Καφές του μήνα Marial**a_tyr*@hotmail.com
Καφές του μήνα **lia.*ia*to*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα *.t**rola*@gmail.com
Καφές του μήνα *mitrogia**i*@gmail.com
Καφές του μήνα *t**a*al*@yahoo.gr
Καφές του μήνα *t**a*o*ta*a*a*i*@gmail.com
Καφές του μήνα mot*ia*t*[email protected]
Καφές του μήνα *im*r****a1**[email protected]
Καφές του μήνα tha*o**t*rgio*2**[email protected]
Καφές του μήνα a*glim**@gmail.com
Καφές του μήνα *argyro*o*lo**@gmail.com
Καφές του μήνα al**a**ram**llo*1**[email protected]
Καφές του μήνα *io*i*i**a*a*t*i*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ari**at***[email protected]
Καφές του μήνα maria***[email protected]
Καφές του μήνα Agg*li*[email protected]
Καφές του μήνα *l*a*o**[email protected]
Καφές του μήνα to*oti*[email protected]
Καφές του μήνα iq*almohamma*i21*@gmail.com
Καφές του μήνα *alog*ra*o**a*il*[email protected]
Καφές του μήνα tommymit*o***@gmail.com
Καφές του μήνα athi*a27*[email protected]
Καφές του μήνα co*mat*@mail.com
Καφές του μήνα *loo*_h*r***[email protected]
Καφές του μήνα mali*o*ra*[email protected]
Καφές του μήνα t*aro*cha.*[email protected]
Καφές του μήνα *o*it*a**[email protected]
Καφές του μήνα gma****[email protected]
Καφές του μήνα *ara_**[email protected]
Καφές του μήνα li*ra**orl**[email protected]
Καφές του μήνα *o*ti*o*.*l@o*tloo*.com
Καφές του μήνα ol**[email protected]
Καφές του μήνα *a**a**o**at**a*@gmail.com
Καφές του μήνα ly*ia**l*[email protected]
Καφές του μήνα *a*ilh*1**[email protected]
Καφές του μήνα **o**a*@gmail.com
Καφές του μήνα ta*o*[email protected]
Καφές του μήνα m*ala*ro*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ****lo***o**ta@m**.com
Καφές του μήνα ioa**i**a**iria*i*@gmail.com
Καφές του μήνα m*a*il*io*[email protected]
Καφές του μήνα t*igar*[email protected]
Καφές του μήνα *arama*o**[email protected]
Καφές του μήνα *ry*o**o****@gmail.com
Καφές του μήνα **o*tro*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα maria***[email protected]
Καφές του μήνα orma*i*1*@gmail.com
Καφές του μήνα *[email protected]
Καφές του μήνα *i*ol*ta7**@gmail.com
Καφές του μήνα mmiliara*i*1**[email protected]
Καφές του μήνα ro*la*i5*[email protected]
Καφές του μήνα ilo*a*l**th*[email protected]
Καφές του μήνα **t*aragia**[email protected]
Καφές του μήνα *amo*[email protected]
Καφές του μήνα lia*[email protected]
Καφές του μήνα *lia*i*1**[email protected]
Καφές του μήνα gia**i**aratha*a*i*@hotmail.gr
Καφές του μήνα *o*a*it*@yahoo.gr
Καφές του μήνα **tro**a*@gmail.com
Καφές του μήνα chri*ti*agora*[email protected]
Καφές του μήνα *t**.giorgo*26*[email protected]
Καφές του μήνα *ta**tar@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα gol*i*o*o*lo**a*ili*@gmail.com
Καφές του μήνα al**a**ro*.*o*to*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα chri*to**arola*@gmail.com
Καφές του μήνα li3*3*14**[email protected]
Καφές του μήνα i****[email protected]
Καφές του μήνα a**al1***@hotmail.gr
Καφές του μήνα *i**lo*i*i*iha*i@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα *a*ili*[email protected]
Καφές του μήνα chry*a*al*[email protected]
Καφές του μήνα *ry*ht*o*@gmail.com
Καφές του μήνα **iro*g*i*i*@gmail.com
Καφές του μήνα maggi*a*giorgo*2*5@iclo**.com
Καφές του μήνα ***[email protected]
Καφές του μήνα MILO*[email protected]
Καφές του μήνα mit*iya**i*@gmail.com
Καφές του μήνα giaro*la*@hotmail.com
Καφές του μήνα th*o.*oll*y*[email protected]
Καφές του μήνα *yria*o*a**ri15*[email protected]
Καφές του μήνα m1*227***@gmail.com
Καφές του μήνα **[email protected]
Καφές του μήνα *o*ia2**[email protected]
Καφές του μήνα r***m*55*g@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα tchat*[email protected]
Καφές του μήνα la*y***hr*a*@hotmail.com
Καφές του μήνα g*org*.m*ga*a*o*@gmail.com
Καφές του μήνα tita**ac*[email protected]
Καφές του μήνα a*gi*.*[email protected]
Καφές του μήνα o*a**ira*[email protected]
Καφές του μήνα ******6**4@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα m***a*i*@hotmail.co.**
Καφές του μήνα *g*[email protected]
Καφές του μήνα m**a*a*a*i*@gmail.com
Καφές του μήνα mariamarti*a1*7*@gmail.com
Καφές του μήνα *im*at**r*@gmail.com
Καφές του μήνα ***lm*aira*[email protected]
Καφές του μήνα *ara*iti*1*[email protected]
Καφές του μήνα mariam*alam*a*[email protected]
Καφές του μήνα *orota*a*[email protected]
Καφές του μήνα milto**[email protected]
Καφές του μήνα t*agarlioto*ro*[email protected]
Καφές του μήνα *o*ia.amalia3*@gmail.com
Καφές του μήνα *lo*a**oh*@gmail.com
Καφές του μήνα **a*ail@li**.com
Καφές του μήνα mi*o*-**r*[email protected]
Καφές του μήνα *a*iagol*[email protected]
Καφές του μήνα l**t*ri*[email protected]
Καφές του μήνα gr*gory2*t*@hotmail.com
Καφές του μήνα *t*lla*a*ari2*[email protected]
Καφές του μήνα *l**a_g*orga*o*o*lo*@yahoo.gr
Καφές του μήνα mill*to*@hotmail.com
Καφές του μήνα ***.g*org*2**[email protected]
Καφές του μήνα *ath*[email protected]
Καφές του μήνα *it**@*c*.**atra*.gr
Καφές του μήνα **t*5m**gc@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *i**aragia*@yahoo.gr
Καφές του μήνα m*yt4y*mc6@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *or*t*@gmail.com
Καφές του μήνα *at*o**[email protected]
Καφές του μήνα AG*LO*44*@GMAIL.COM
Καφές του μήνα a*g*lo*.th*m*li*@gmail.com
Καφές του μήνα ly*a*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *i*o*ho**a1**1**@gmail.com
Καφές του μήνα m*yria*i*o*7*@gmail.com
Καφές του μήνα *im.**o*1*[email protected]
Καφές του μήνα *h***y***4@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα *a**o*[email protected]
Καφές του μήνα g*orgio*.*ili**o*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ioa*chro*[email protected]
Καφές του μήνα **g**ia*o**a*i*[email protected]
Καφές του μήνα giota1**[email protected]
Καφές του μήνα ma*ri*tho*ori*41**[email protected]
Καφές του μήνα *ri*to*_*o*tra*@hotmail.com
Καφές του μήνα g*org**o*r*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *i*tra*ght.*[email protected]
Καφές του μήνα ***i*aca*@gmail.com
Καφές του μήνα *i**i_ia*@yahoo.gr
Καφές του μήνα g*org*.*o*o*.*co*@gmail.com
Καφές του μήνα *marago**a*i*@gmail.com
Καφές του μήνα r**ti*i**[email protected]
Καφές του μήνα chri*.chat*@iclo**.com
Καφές του μήνα *a*o**a*t*[email protected]
Καφές του μήνα a**ali.o*igi*[email protected]
Καφές του μήνα ta*it1*6*@hotmail.com
Καφές του μήνα *o*ia.chari*ia*o*@gmail.com
Καφές του μήνα g*orga**@gmail.com
Καφές του μήνα chri**oto*[email protected]
Καφές του μήνα **ar*it*ioti*@hotmail.com
Καφές του μήνα *i*o**ri*o*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *ora**[email protected]
Καφές του μήνα *o**ta*ti*o*giali***@yahoo.gr
Καφές του μήνα mi*hail*ot*i*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *imitri*_*o*rti*@o*tloo*.com.gr
Καφές του μήνα *li*a**th**2**[email protected]
Καφές του μήνα mo**a7**@gmail.com
Καφές του μήνα *imitra_gia**a*o*o*lo***@hotmail.com
Καφές του μήνα *o*t*rma*1*@yahoo.gr
Καφές του μήνα ma*ag*r@*-*co*ool.gr
Καφές του μήνα *oi*alam*ali*[email protected]
Καφές του μήνα *o**o*a*@gmail.com
Καφές του μήνα c*a*@*rgologic.gr
Καφές του μήνα *o*rati*.*olichro*o*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα c*oli*ra*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *athygolia*[email protected]
Καφές του μήνα alma*tro*[email protected]
Καφές του μήνα **ita*[email protected]
Καφές του μήνα ra*.m***ri*o*@hotmail.com
Καφές του μήνα *o*hiath*o*[email protected]
Καφές του μήνα *o**a*[email protected]
Καφές του μήνα *ma*romihali**[email protected]
Καφές του μήνα *mich*la*i@g*o*rga.gr
Καφές του μήνα **a.*ara*[email protected]
Καφές του μήνα a*t*rio**a*lo*[email protected]
Καφές του μήνα *arla15**@gmail.com
Καφές του μήνα mi*a*tatari*@gmail.com
Καφές του μήνα ****o*[email protected]
Καφές του μήνα gio*li*o*ro*@gmail.com
Καφές του μήνα t*o.*o*[email protected]
Καφές του μήνα t*o**i**o*ta*@gmail.com
Καφές του μήνα *i*-*@ot***t.gr
Καφές του μήνα a*o*toliaal**[email protected]
Καφές του μήνα *a**y*a*atha*a*[email protected]
Καφές του μήνα mar*a*to*ato*@gmail.com
Καφές του μήνα gi*lia.*o*a2**[email protected]
Καφές του μήνα *lta**@hotmail.com
Καφές του μήνα ***tar*a*[email protected]
Καφές του μήνα *o*ta*-3*@hotmail.com
Καφές του μήνα *l**achry*a*thi*o**[email protected]
Καφές του μήνα q*77r*5***@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα Maria77*7@*i**o**li**.com
Καφές του μήνα *i*o**i_ilia*[email protected]
Καφές του μήνα got*i*[email protected]
Καφές του μήνα *il**m*om*[email protected]
Καφές του μήνα *t*lla.chat*i*o*@gmail.com
Καφές του μήνα Tria*ta*illo*.ma*o*ra*@gmail.com
Καφές του μήνα ***ta*.*a*oyt*i*@gmail.com
Καφές του μήνα *a*ot1*@gmail.com
Καφές του μήνα *aytilo*@hotmail.gr
Καφές του μήνα *im*ita*@gmail.com
Καφές του μήνα lor**comal**[email protected]
Καφές του μήνα *oti*i***a*i.**@gmail.com
Καφές του μήνα *o*ta**r**@o*tloo*.com
Καφές του μήνα a**o*7*@gmail.com
Καφές του μήνα *i*i_*a*[email protected]
Καφές του μήνα al**a**ra.chri*to*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα cr**hm*6*7@*ri*at*r*lay.a**l*i*.com
Καφές του μήνα michali***@iclo**.com
Καφές του μήνα *at*i*a*ilia*i*[email protected]
Καφές του μήνα *a***o*ma*[email protected]
Καφές του μήνα *a*ili**a**i*7*@gmail.com
Καφές του μήνα a**r*a*.*a*ayia**a*i*@r**a*o.com
Καφές του μήνα *ata**a_m**t*io*@yahoo.gr
Καφές του μήνα [email protected]
Καφές του μήνα *io**[email protected]
Καφές του μήνα rya*2*g*[email protected]
Καφές του μήνα *ro**oma*[email protected]
Καφές του μήνα a*g*li*t*rc**[email protected]
Καφές του μήνα *a*cy*[email protected]
Καφές του μήνα ma*o.tria*o*o*lo*@gmail.com
Καφές του μήνα ar*aram*a*[email protected]
SCA BSCA Direct Trade Allegra Q Grader
Coffee Island © 2019