Γενικά άρθρα

WINTER SALES: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ… ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ

Τι είναι αυτό που μας ενθουσιάζει μετά τη γιορτινή περίοδο; Η περίοδος των εκπτώσεων! Όλα αυτά που είχες βάλει στο μάτι, μπορούν να φτάσουν στα χέρια σου, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία. Είτε θέλεις έναν λόγο για να βγεις από το σπίτι είτε κάθεσαι στο laptop σου με 1000 tabs από διαφορετικά καταστήματα ανοιχτά, είσαι έτοιμος να ζήσεις τον ενθουσιασμό του shopping. 

Ψωνίζω, άρα υπάρχω

Όπως βλέπουμε και στην ομώνυμη ταινία – Confessions of a shopaholic, ο επίσημος τίτλος – θέλει ταλέντο να ψωνίζεις σωστά. Πότε όμως είναι η σωστή στιγμή για να κάνεις την “κίνησή σου”; Οι εκπτώσεις φυσικά! Πλέον, μπορείς να απολαύσεις κι ένα άλλου είδους window-shopping από την ασφάλεια του σπιτιού σου, όπου κανένας δεν μπορεί να σου “τραβήξει” την τσάντα από τα χέρια και να σου πει “Εγώ την είδα πρώτη”! 

Είσαι λάτρης των… παραδοσιακών αγορών; Δηλαδή από μαγαζί σε μαγαζί, 10 σακούλες σε κάθε χέρι, καφέ σε χάρτινο και δίπλα την κολλητή να σταματάει κάθε 1’ γιατί ενθουσιάζεται με τις βιτρίνες; Τότε, οι εκπτώσεις είναι η εποχή σου, για να διπλασιάσεις τις σακούλες στα χέρια σου.

Το αίσθημα της προσφοράς

Τίποτα δεν μένει, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Πώς δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας; Με μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα δώρο που ξέρουμε ότι θέλουν καιρό, αλλά δεν μπορούν να αποκτήσουν! Αν θες να κάνεις ένα καλό και ακριβό δώρο, εδώ είσαι! Η περίοδος των προσφορών είναι μια καλή ευκαιρία, να τους κάνεις ένα δώρο που θα μείνει. 

Από την άλλη, μπορείς να τους προσφέρεις κάτι που αγαπούν πολύ και είναι καθημερινή τους συνήθεια. Ο αγαπημένος τους καφές, μια to-go κούπα που θα παίρνουν στη δουλειά, είναι μικρά δώρα που θα κάνουν κάθε τους μέρα λίγο πιο φωτεινή και εύκολη. 

Ακόμα και τα ψώνια θέλουν brainstorming

Αν οι τσέπες σου άδειασαν μετά τα Χριστούγεννα, τότε χρειάζεσαι ένα δυνατό πρόγραμμα και τις συμβουλές των δικών σου, για να επιλέξεις τι θα αγοράσεις. Βάλε στη λίστα σου όλα τα πράγματα που θέλεις και μόλις “σκάσουν” οι εκπτώσεις, εκμεταλλεύσου τις! Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου είναι η ευκαιρία σου να 

ψωνίσεις σε προνομιακές τιμές. Από ηλεκτρονικά και gadgets μέχρι ρούχα και αντικείμενα για το σπίτι, ακόμα και είδη διατροφής, όλα μπορούν να γίνουν δικά σου. 

Θέσε σωστά τις προτεραιότητές σου, δες το budget σου και κάνε μια πολύ καλή αναζήτηση, για να επιλέξεις αυτά που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το παν; Ο καλός προγραμματισμός! 

Όλοι μιλούν για τις εκπτώσεις

Όπου και να πας, από το γραφείο μέχρι το supermarket και το γυμναστήριο, όλοι συζητούν για όσα θα ψωνίσουν ή… πρόλαβαν ήδη και ψώνισαν! Είσαι στη δουλειά και οι συνάδελφοι έχουν ανοιχτό τον υπολογιστή και γεμίζουν το “καλάθι” τους; 

Φτιάξε καφέ, κάτσε αναπαυτικά, άνοιξε τις σελίδες των αγαπημένων σου καταστημάτων και… εμείς δεν θα πούμε τίποτα στο αφεντικό σου. Αυτή είναι η Omerta των εργαζομένων! Κάτσε παρέα με μια φίλη, φίλο ή συνάδελφο, μαζί με καφεδάκι και ένα σνακ, ψωνίστε μαζί και κάνετε παραγγελία κερδίζοντας και τα μεταφορικά. Έχετε σύστημα. 

Στα Coffee Island θα βρεις…

την καθημερινότητά σου σε προνομιακές τιμές! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο καφές σου ή όποιο ρόφημα εσύ αγαπάς, μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό απόλαυσης και παρασκευής, “μπαίνει” σε προσφορά.

Πρώτη ευκαιρία; 3-9/2. Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυναμικά στα καταστήματά μας, αφού ο Microfarm Ethiopia Kutigenge σου χαρίζει πόντους! Φτάσε στα δώρα και στις εκπτώσεις που σου χαρίζει το online πρόγραμμα επιβράβευσης της Coffee Island, παραγγέλνοντας από το site ή το My Coffee Island App τον καφέ σου σε Ethiopia Kutigenge. Κέρδισε +50 πόντους My Rewards σε κάθε παραγγελία και “χρωμάτισε” το λουλούδι του καφέ! 

Δεύτερη ευκαιρία; Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κούπες και Home Barista εξοπλισμός θα γίνουν σίγουρα δικά σου, αφού σου δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις τα “εργαλεία” για να απολαμβάνεις με τον αγαπημένο σου ή και… με τον εαυτό σου, το αγαπημένο σου ρόφημα. 

Μην ξεχνάς…

Μείνε συντονισμένος για να μη χάσεις καμία από τις προσφορές μας! Γιατί, πάντα βρίσκουμε την κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μοναδικά offers μόνο για σένα. Από την Black Friday μέχρι την Blue Monday, ήμασταν παρόντες. Και φυσικά δεν θα χάσουμε το ραντεβού μας με την πιο ερωτική μέρα, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ετοιμάσου να μοιραστείς μαζί μας την… αγάπη! 

Share

Τελευταία Άρθρα

NICARAGUA NUEVA SEGOVIA: Ο νέος μας Microfarm ήρθε από μια πολυβραβευμένη φάρμα

Στην Coffee Island πιστεύουμε στην αξία της οικογένειας, της αφοσίωσης, της προσωπικής φροντίδας και της…

05/04/2024

Δεν θα μείνει ψίχουλο …από τον καφέ σου!

Ο καφές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινότητας. Εμείς στα Coffee Island πάμε την αγαπημένη…

01/02/2024

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σαν να είμαστε παιδιά

Όχι, κανείς δεν είναι μεγάλος για τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι μια θεωρία που πρέπει να…

22/12/2023

O 32ος Microfarm Project, μια οικογένεια από την Κολομβία και το πάθος για τον καφέ

«Όταν πίνω καφέ, σκέφτομαι την ιστορία του καφέ και τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με…

29/11/2023

Γιορτάζουμε και έχουμε καλεσμένο τον νέο μας Single Estate Costa Rica Tarrazu!

Η International Coffee Day είναι η μέρα που περιμένουμε όλο τον χρόνο για να γιορτάσουμε…

28/09/2023

Έλα να μας συναντήσεις στο περίπτερο #49 του Athens Coffee Festival!

Το Athens Coffee Festival, η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, επιστρέφει στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι 23-…

20/09/2023