Γενικά άρθρα

Jingle Blend: Το άρωμα των δικών μας Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ξεχωριστή γιορτή του χρόνου! Γιατί να μην έχουν και τον δικό τους ξεχωριστό καφέ; Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας εσένα, που είτε δουλεύεις ακόμα και την παραμονή είτε θέλεις οι διακοπές σου να έχουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με την καθημερινότητά σου, δημιουργήσαμε τον Jingle Blend! Ο απόλυτος X-MAS καφές μπαίνει σε κάθε ποτήρι και… σε κάθε σπίτι. Εσύ θα δοκιμάσεις;

Σε mood γιορτών με το πιο ζεστό feeling

Έτσι νιώθουμε, όταν πιάνουμε στα χέρια μας τη ζεστή κούπα με τον πιο X-MAS καφέ. Αντί λοιπόν να ζητήσεις καφέ με Master Blend, πες… Jingle Blend! Νιώσε μια έκρηξη από φως, ζεστασιά, χρώματα, ακόμα και χιονονιφάδες, καθώς γεύεσαι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο specialty χαρμάνι μας. 

Με γευστικό προφίλ… μελομακάρονο

Στην πραγματικότητα, το γευστικό προφίλ του Jingle Blend είναι Μέλι – Μοσχοκάρυδο – Φουντούκι και τα αρώματα που απελευθερώνει, θυμίζουν μελομακάρονο. Είναι 100% Arabica και έρχεται από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα για να χαρίσει άρωμα στα δικά σου Χριστούγεννα.

Διάλεξε τον καφέ σου και πες Jingle Blend

Απολαμβάνεις και τον χειμώνα τον freddo σου, ή επιλέγεις “παραδοσιακά” ζεστά ροφήματα, όπως espresso, cappuccino και φίλτρου; Ό,τι κι αν προτιμάς… πασπάλισέ το με τη γευστική μαγεία των Χριστουγέννων. Το Jingle Blend “ντύνει” τον καφέ της επιλογής σου άψογα και χαρίζει στην καθημερινότητά σου, τη γιορτινή νότα που χρειάζεται, υπενθυμίζοντάς σου όλα όσα πρεσβεύουν τα Χριστούγεννα.

Στιγμές με τους φίλους, τους παππούδες, τα αδέρφια σου, τους γονείς, τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Τα κάλαντα που έλεγες εσύ με την παρέα σου και την πόρτα που πλέον ανοίγεις εσύ για να… στα πουν! Την ανυπομονησία για να δοκιμάσεις τα μελομακάρονα της μαμάς, ενώ τώρα δοκιμάζεις να τα φτιάξεις μόνος σου γεμίζοντας την κουζίνα μέλια και καρύδια. Τα τυλιγμένα κουτιά κάτω από το δέντρο και τα ψώνια που “τρέχεις” να προλάβεις για να χαρίσεις όμορφα δώρα στους αγαπημένους σου. Τις χιονισμένες εκδρομές και τις αγκαλιές μπροστά στο τζάκι. 

Και ό,τι άλλο σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσένα σήμερα, μαζί με τις αναμνήσεις που φέρνεις μαζί σου από το χτες και με όλα όσα ελπίζεις για το αύριο. Νιώσε τη μαγεία των γιορτών και νιώσε ξεχωριστός, γιατί είσαι!

Και μην ξεχνάς…

Μπορείς να απολαύσεις τον Jingle Blend και στο σπίτι. Δοκίμασέ τον στο espresso bar μέχρι τις 7/1 και πάρε όσο μαγευτικό X-MAS καφέ θες από το Καφεκοπτείο στο σπίτι. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις το gift box για να χαρίσεις τον καφέ των γιορτών σε όποιον εσύ θες. Για να ξυπνάς κάθε πρωί, εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με… άρωμα Χριστουγέννων. 

Share

Τελευταία Άρθρα

NICARAGUA NUEVA SEGOVIA: Ο νέος μας Microfarm ήρθε από μια πολυβραβευμένη φάρμα

Στην Coffee Island πιστεύουμε στην αξία της οικογένειας, της αφοσίωσης, της προσωπικής φροντίδας και της…

05/04/2024

Δεν θα μείνει ψίχουλο …από τον καφέ σου!

Ο καφές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινότητας. Εμείς στα Coffee Island πάμε την αγαπημένη…

01/02/2024

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σαν να είμαστε παιδιά

Όχι, κανείς δεν είναι μεγάλος για τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι μια θεωρία που πρέπει να…

22/12/2023

O 32ος Microfarm Project, μια οικογένεια από την Κολομβία και το πάθος για τον καφέ

«Όταν πίνω καφέ, σκέφτομαι την ιστορία του καφέ και τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με…

29/11/2023

Γιορτάζουμε και έχουμε καλεσμένο τον νέο μας Single Estate Costa Rica Tarrazu!

Η International Coffee Day είναι η μέρα που περιμένουμε όλο τον χρόνο για να γιορτάσουμε…

28/09/2023

Έλα να μας συναντήσεις στο περίπτερο #49 του Athens Coffee Festival!

Το Athens Coffee Festival, η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, επιστρέφει στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι 23-…

20/09/2023