Μια «ζεστή» χειραψία με τον EDGARD BRESSANI ανοίγει μια συζήτηση εκ βαθέων!

26/07/2016

Γνωρίσαμε τον Edgard, λίγο μετά την ομιλία του στο event της Coffee Island και ο θερμός χαιρετισμός του, φιλώντας μας…

Microfarm Project: Rwanda Gashonga Red Bourbon

26/07/2016

Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, συνεχίζουμε με έναν…

Microfarm Project: Nicaragua Santa Maria de Lourdes

25/07/2016

Η αρχή του Microfarm Project® έγινε με τον καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, Natural Process, MicroLot 1314-3-8791 από την…

Coffee Island & Mahlkönig μια συνεργασία με παρόν και μέλλον!

19/07/2016

Πρόσφατα, συναντηθήκαμε με τον Jörg από την εταιρεία MAHLKÖNIG και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη συνεργασία της εταιρείας…

Δροσερές συνταγές; Γεια στα χέρια σου!

19/07/2016

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς σε ένα κήπο μέσα στην πόλη, ή σε μια παραλία για…

MicroFarm Project®

18/07/2016

Coffee Island. Ο καφές έγινε επιστήμη. Γυρίζουμε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και να τις…

Exclusive Area Brazil

18/07/2016

Το μαγικό ταξίδι του καφέ στην Coffee Island, ξεκινά από φάρμες σε μακρινές γωνιές τη γης, που έχουμε επιλέξει μετά…

Direct Trade

18/07/2016

Ο καλός καφές, από τον κόκκο φαίνεται! Γι’ αυτό στην Coffee Island επενδύουμε στην πρώτη ύλη και ερχόμαστε σε άμεση…

Direct Trade: Ανοίγοντας τους “δρόμους του καφέ”

18/07/2016

Ένας κόκκος μας φέρνει κοντά! Γενικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγοράσει να διανείμει και να πουλήσει κάποιος καφέ. Εμείς εδώ…

Artisan Roasting: Γευστικές ανακαλύψεις!

18/07/2016

Το Artisan Roasting είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση αλλά και ταλέντο, συντονισμό των αισθήσεων αλλά και φαντασία. (περισσότερα…)