Γνωρίσαμε τον Edgard, λίγο μετά την ομιλία του στο event της Coffee Island και ο θερμός χαιρετισμός του, φιλώντας μας…
Μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, συνεχίζουμε με έναν…
Η αρχή του Microfarm Project® έγινε με τον καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, Natural Process, MicroLot 1314-3-8791 από την…
Πρόσφατα, συναντηθήκαμε με τον Jörg από την εταιρεία MAHLKÖNIG και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη συνεργασία της εταιρείας…
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς σε ένα κήπο μέσα στην πόλη, ή σε μια παραλία για…
Coffee Island. Ο καφές έγινε επιστήμη. Γυρίζουμε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και να τις…
Το μαγικό ταξίδι του καφέ στην Coffee Island, ξεκινά από φάρμες σε μακρινές γωνιές τη γης, που έχουμε επιλέξει μετά…
Ο καλός καφές, από τον κόκκο φαίνεται! Γι’ αυτό στην Coffee Island επενδύουμε στην πρώτη ύλη και ερχόμαστε σε άμεση…
Ένας κόκκος μας φέρνει κοντά! Γενικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγοράσει να διανείμει και να πουλήσει κάποιος καφέ. Εμείς εδώ…
Το Artisan Roasting είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση αλλά και ταλέντο, συντονισμό των αισθήσεων αλλά και φαντασία. (περισσότερα…)