E-E-EΦΤΑΣΕ!

Επιτέλους το καλοκαιράκι ΕΦΤΑΣΕΕΕΕ! Είσαι πανέτοιμος ψυχολογικά για διακοπές και ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα είσαι ξέγνοιαστος στις αγαπημένες σου παραλίες ή στο βουνό.

suitcase with camera

ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ;

Υπάρχουν όμως στιγμές στην προετοιμασία, που μπορεί να σε αγχώσουν! Τι θα πάρεις μαζί σου;

Θα πάρεις αποκλειστικά τα απαραίτητα; Και αν ναι, ποια είναι τα αποκλειστικά απαραίτητα; Φτιάξε έναν κρύοκαφέ στα γρήγορα με μία κάψουλα και έλα να τα βάλουμε κάτω να οργανωθούμε παρέα.

Island coffee at home

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Σαγιονάρες, μαγιό, ομπρέλα, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, πετσέτα θαλάσσης… συσκευές; Θα πας σε δωμάτιο ή για camping; Γιατί όπως θα φορτίζεις την ενέργειά σου με κάψουλες Coffee Island, έτσι θα χρειαστεί να φορτίζεις τις συσκευές σου με ένα power bank!

woman drinking afternoon coffee

ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ;

Στόχος σου είναι να νιώθεις ξέγνοιαστος και ανάλαφρος. Βγάλε λοιπόν όλα όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι και μετά προσπάθησε να αφαιρέσεις πράγματα! Θέλεις όντως 3 ζευγάρια παπούτσια ή τσάμπα θα τα κουβαλήσεις; Μία ζακετούλα βέβαια είναι σίγουρα χρήσιμη για βουνό ή παραλία, οπότε όπως λένε και οι λατρευτές μαμάδες «Ζακέτα να πάρεις!».

couple camping while drinking coffee

ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ

Επίσης το καπέλο σου μην ξεχάσεις, για να κάθεσαι αραχτός και να διαβάζεις το βιβλίο σου, πίνοντας το καφεδάκι σου, χωρίς στρες. Κι αν είσαι τύπος της μουσικής πιο πολύ από της ανάγνωσης, πάρε και το φορητό ηχειάκι για να μην ξεμένεις ποτέ από τα κομμάτια που λατρεύεις!

polaroid photos

«ΚΛΙΚ»

Φυσικά θα πάρεις τη φωτογραφική σου μηχανή! Ζούμε στην εποχή των social media, αλλά πάντα είναι ωραίο να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες των διακοπών σου ή ακόμα καλύτερα να έχεις στιγμιαίες polaroid με τις αναμνήσεις σου!

woman holding metallic straw

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ωπ, τι πήγες να ξεχάσεις; Το επαναχρησιμοποιούμενο μεταλλικό καλαμάκι! Και φυσικά μαζί του μπορείς να πάρεις και την επαναχρησιμοποιούμενη κούπα. Προστατεύουμε πάντα τα φυσικά τοπία μας, με όποιον τρόπο μπορούμε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Ό,τι και να λέμε βέβαια, πάντα ο στόχος είναι η θάλασσα, η θέα, το ηλιοβασίλεμα και ακόμα κι αν ξεχάσεις κάτι, θα βρεις τη λύση και θα περάσεις υπέροχα. Μόνο να σου θυμίσουμε τι δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις… το εισιτήριό σου!

ΠΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ..

Κατά τα άλλα βάλε το χαμόγελό σου, πάρε στο χέρι το freddo και τη βαλίτσα σου και ξεκίνα την καλοκαιρινή σου εξερεύνηση! Καλές διακοπές φίλε μας. Κι αν βρεις ένα κατάστημα Coffee Island εκεί που θα πας, πέρνα να μας πεις ένα γεια και να πάρεις το αγαπημένο σου ρόφημα.